Befaring & bestilling

Hvordan bestiller man trapp?

Det trenger ikke å være så lett å bestemme seg for hvilken trappemodell man ønsker å ha i sitt eget hus.
Mye er fint, men det skal også passe inn i omgivelsene til din bolig, enten det er oppussing eller nybygg.
Når man har sett seg ut en trappemodell man liker og som man ønsker et tilbud på, kan vi hjelpe deg/dere videre på veien.
Om det er slik at du ikke helt vet hva du vil ha, kan vi også være behjelpelige.
Man kan da kontakte oss å bestille en time veiledning, hvor vi kommer på hjemmebesøk og vil gi våre anbefalinger og synspunkter.
Du/ dere er også velkomne til å besøke oss i våre lokaler, hvor vi har spiler, stolper og materialprøver med ulike overflatebehandlinger utstilt.
Om du skal pusse opp, er det fint om du/dere tar bilder av den eksisterende trappa eller trappehullet hvor trappa skal stå, slik at vi får dannet oss et bilde av hvordan omgivelsene i din bolig ser ut.

Når det kommer til nye hus/bygg, er det flott om dere har plantegninger av huset, slik at vi ser hvor veggene skal være osv.
Når vi vet hvilken trapp og hvilke valgmuligheter i spiler, stolper og overflatebehandling dere ønsker, kan vi lage et pristilbud til deg/dere.
Når man skal inn med en ny skreddersydd trapp, er det veldig viktig at nøyaktige mål taes.
Trappen bygges ut ifra målene i trappehullet.

Når man bygger nytt hus og pristilbudet er akseptert kommer vi på befaring og tar alle nøyaktige mål vi trenger for å lage en ny skreddersydd trapp til din bolig.
Måltakingen er gjort på få minutter, men er den viktigste delen av jobben slik at trappa skal passe inn på millimeteren.
Når måltakningen er i orden, startet produksjonene av selve trappa.
Vi bestiller da materialene vi trenger for å produsere den.

Vi lager våre trapper fra bunnen av.
Vi tror på kvalitet laget på skikkelig håndtverksmessig vis.


Ta kontakt
Personvern