Valg av materialer

Valg av materialer - et hav av ulike muligheter og kombinasjoner
Det er mange detaljer som skal på plass før du har fått din trapp akkurat slik du vil ha den. Og det er nettopp disse valgene som gjør trappa spesiell og til slutt gjør den til din trapp.
 
Fargene på treslagene som vist nedenfor er gjengitt så virkelighetstro som det går an.

Forskjeller i enten pc-skjerm/bilde av farger eller i trykkeprosessen gjør at man kan få avvik i forhold til hvilket resultat det blir i virkeligheten. Heltre er et levende materiale. Luftfuktigheten i et hus varierer mye i løpet av året. Trappa vil trekke til seg fuktighet, og tørkes, i takt med omgivelsene rundt.
For eksempel er det som oftest tørrere inne om vinteren enn om sommeren, noe som gjør at treverket tørker, og da kan treverket krympe, og det kan oppstå små sprekker og ujevnheter. Dette er noe som kommer og går, og helt naturlig for heltre.
TYKKELSE TRINN
Den vanligste tykkelsen på trinnene i trappene vi leverer, er 41mm. Man kan også få trinnene levert i 51mm tykkelse. Dette gjør trappa mer eksklusiv, og vil også være flottere å se på hvis trappeløpet er bredere enn normalt. I noen trappemodeller, leverer vi også trinn som er 60-90mm tykke. Dette gjelder spesielt modeller som for eksempel Positano.
KLOSSTRINN
I starten på trappa kan vi levere trappa med klosstrinn. Dette gjør inngangen til trappa finere og mer markert. Vi har flere varianter å velge i:

Buet, med sokkel

Rett

Avrundet

PROFILERTE TRINN
Du kan få profilerte trinn i trappa, uansett hvilken vangeløsning du ønsker, både på 41mm og 51mm tykke trinn.

Ved oppsalet vange lager vi trinnene i en løsning som gjør at profileringen går rundt hele trinnet og inn i siden på vangen. Dette gir et eksklusivt preg.
Legg merke til at stusstrinnet ligger foran vangen og ut til utsiden av vangen. Håndverk av førsteklasses kvalitet. Og en viktig detalj hvis man er opptatt av at kun det beste er godt nok. 
ÅPEN ELLER LUKKET TRAPP
Med åpne trinn blir trappa luftig, og slipper gjennom mye lys. Vi leverer alltid åpne trapper med barnesikringslist, slik at den blir trygg. Det skal ikke være mer enn 10cm åpning mellom trinnene. Det er da flere typer barnesikringslister å velge blant.
Ved bestilling av lukket trapp blir trappa levert med stusstrinn, som er bakplata i trinnene. Ved lukket trapp blir det enklere å benytte arealet under trappa til smarte formål.

Med stusstrinn malt

Med stusstrinn i samme utførelse som trinn

Åpne trinn

TROMPETINNGANG
Med trompetinngang får trappen et bredere og flottere uttrykk.
Personvern